A velünk való eggyütmüködés előnyei

  • A velünk való eggyütmüködés előnyei
    A Romániai kistermelők nagy problémája a termés eladása. Ez az egyik előnye a velünk való eggyütmüködésnek: cégünk biztositja az egész termés felvásárlását piacképes áron.

  • A másik nagy elöny hogy cégünk megelölegezi önnek a termesztéshez szükseges imput anyagokat: csepegtetőcső, feketefólia, fátyolfólia, uborkaháló, uborkapalánt, műtrágyák, növényvédőszerek lehetöséget biztositva a termés árából való visszafizetésre. A kistermelök munkáját szakértöink segitik az ültetéstől a szedésig.

  • Az eggyütmüködés szerződés alapján müködik. A szerződés egyetlen feltétele az őstermelői engedély (certificat de producător) kiváltása. A szerződés megkötése után kb. 1 hónappal érkeznek a kellékanyagok, amelyeket a telepeken vehetünek át, hogy elkezdhesse a támrendszer kiépítését. 100 m tám rendszeres uborkához kb. 1 ár földterület szükséges. A palánták április 20-25 között (a korai ültetéshez) és május 10-15 között (a késöi ültetéshaz) érkeznek. Elpalántálás után 30 napra megjelenik az első termés. Az uborka növekedési ciklusa 4 hónap, kedvezö időjárási feltételek mellet meghosszabitható.

  • A termést a felvásárló telepeken vesszük át. Jelenleg 38 felvásárló telepet müködtetünk a következö településeken: Sándormajor, Remetemező, Bere, Pusztadaróc, Atya, Ákos, Berek, Nagymajteny,Piskárkos, Érendréd, Vetés, Vezend, Krasynaterebes, Érszőlős, Szalacs, Nagzsyokond, Tasnádszarvad, Érszakácsi, Ivácskó, Nagzpeleske, Meddes, Sárköz, Kispeleske, Hirip, Gyöngy, Illéd, Géres, Meggzesgombás, Dobra, Középlak, Nagzderzsida, Égerhát,

  • Minden felvásárló telepen egy általunk megbizott személy felügyeli a válogatást és a kifizetéseket kezeli. Az átvételi napok telepenként változnak. A válogatógép hat kategóriába szortírozza az uborkát (3-6 cm, 4-7 cm, 5-8 cm, 6-9 cm, 9-12 cm, 12-14 cm). a legmagasabb árat a 3-6 cm uborkáért kaphatják. A kifizetés hetente történik készpénzben, a termelönek lehetösége van ebből az összegböl fizafizetni cégünknek által biytositott elöleget. Mivel egyre nagyobb a csemegeuborka iránti kereslet az árak emelkedése valószínűsíthető.

 

Ez a webhely sütiket használ, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa Önnek. A böngészés folytatásával elfogadja azok használatát.